Referenser

Vårt mål är att skapa en vinnande situation med våra lösningar. Med att välja oss som leverantör, ska kund alltid känna sig ha 'vunnit' något. För med vinnande kunder vinner vi nya kunder.

Alfa Quality Moving, Jönköping

Alfa Quality Moving & Relocation (AQM) är marknadsledande i Norden när det gäller internationella flyttar. Kontor i Jönköping (HK), Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt ca 150 anställda. iniQ är sedan 2010 Alfa Movings externa IT-resurs med ansvar för löpande drift och underhåll, vilket bl.a. innebär extern övervakning, lagring/back-up till iniQs datacenter, drift av applikationer, brandväggar, NAS och Virtualiseringsplattformar.

"iniQ är inte bara en leverantör inom IT utan också en partner som är genuint intresserad av att medverka i vår långsiktiga IT-utveckling med kreativa kostnadseffektiva lösningar som anpassas till vår befintliga struktur och verksamhet. Jag kan alltid ringa iniQ både i tidiga ottan och sent mot natten, och får alltid återkoppling, vilket känns både tryggt och som en SLA-support värd namnet."

Science Park, Jönköping

Science Park stöttar alla som vill göra något stort med sina idéer. De arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa företag hitta rätt affärsmodell, team eller förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är de med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

”När Science Park Jönköping sökte ny IT-leverantör var det viktigt för oss att hitta ett företag som erbjöd trygg lagring på servrar i Sverige och som förstår behoven hos ett mindre företag utan egen IT-avdelning. IniQ kunde tillgodose alla våra behov kring lagring samt e-post och har ett flexibelt erbjudande som är lätt att skala upp och ner vartefter våra behov förändras. För oss var det en adderad fördel att få jobba med ett lokalt företag och ha närhet till såväl utvecklare som support.”

Skogshem & Wijk, Stockholm

En plats skapad för möten - det var visionen när arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Där finns konferensrum för 2-500 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 194 bekväma hotellrum med 233 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har de tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stockholms innerstad. Ett prisbelönt kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt, lyfter vistelsen ytterligare.

”Vi har mycket höga krav på funktion och säkerhet. Vi valde iniQ som leverantör av vårt WIFI för att de är professionella, hela vägen. Enkla att kommunicera med, ger bra feedback i processen och levererar en superbra kostnadseffektiv produkt. Vår anläggning drivs på stora ytor, i flera byggnader och är säkerhetsklassade med skalskydd som kräver en noga planerad installation utan några driftstörningar. Detta utförde iniQ till full belåtenhet. Vi kan nu, efter att ha kört iniQs 'inWIFI'-lösning en tid, konstatera att både driftsäkerhet och support/SLA fungerar utmärkt.”

Syvab, Stockholm

Syvab driver sedan 1974 Himmerfjärdsverket reningsverk som ägs av kommunerna Botkyrka, Nykvarn, Salem samt av Stockholm Vatten VA AB och Telge i Södertälje AB. Syvab har högt ställda säkerhetskrav i en mycket känslig miljö, vilket innebär att IT-infrastrukturen måste fungera tillförlitligt under dygnets alla timmar, året runt. iniQ fick 2011 i uppdrag att designa och leverera en säker och redundant IT-miljö via två identiska virtualiserade lagrings och servermiljöer. Sedan dess har iniQ ett långsiktigt samarbete med Syvab vilket bl.a. innefattar support, övervakning och driftsstöd 24/7/365.

”Professionell lösning och professionellt bemötande av iniQ.”

Kontakta oss för mer information

Tveka inte att ringa oss eller skicka ett mail


Kontakta oss